Stegt hvidløgsmarineret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekølen lægges i et ovnfast fad.
olivenolie blandes med presset hvidløg, salt, peber, og hakket basilikum blade.
Marinaden hældes over lammekøllen.
Steg lammekøllen i ovnen ca. 1½ time ved 170 grader C. alm. ovn. Midten af kødet skal ha en temperatur på min 75 grader.
Til flødekartoflerne skrælles kartoflerne og skæres i skiver, og lægges i et ovnfast fad. Løgene pilles og hakkes. Vend dem i kartoflerne og krydr med salt og peber. Fløden og mælken hældes over til det dækker kartoflerne. Sæt fadet i ovnen og bag dem i ca. 2 timer, eller indtil kartoflerne er møre. Tomaterne skæres i skiver eller i både og kom dem i en passende skål. Lav en marinade af olivenolie, grofthakket rødløg, salt, peber og oregano. Hæld marinaden over tomaterne, og stil salaten på køl indtil den skal serveres. |
|
Opskriften er vist 36480 gange,
og udskrevet 951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer As - 2013-08-05 17:01:50 Jeg brugte kun 2 løg i kartoflerne og det smagte fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne