Hvidløgsmarineret lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammet soigneres for sener og overskydende fedt, og udbenes, bindes op.
Hvidløg hakkes fint og blandes med olie, citron, timian, salt, paprika. Den oprullet lammekølle lægges i posen med olien. Hviler på køl i 24 timer(vendes jævnligt). Brunes af, i ovn i ca. ½ time ved 200 grader C. alm. ovn hviletid 10 min. vendes under hviletid, så ledes forsætter man indtil den samlede tid i ovnen er ca. 1½ time. |
|
Opskriften er vist 42228 gange,
og udskrevet 908 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne