Bismarckseg - Kongestamme (Sønderjysk)

Bismarckseg - Kongestamme (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Sukkerbrødsdej:
6 æg
1 dl.kartoffelmel
2 dl.sukker
 
 Smørcreme:
100 g.chokolade
1 dl.vand
200 g.smør
50 g.sukker
3 æggeblommer
 
 Pynt:
70 g.høvlet chokolade
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en luftig masse. Kartoffelmelet drysses forsigtigt i, og dejen hældes straks i en bradepande, beklædt med smørsmurt papir.

Bages ved 230 grader C i ca. 15 minutter.

Smørcreme:
Sukkeret og vandet koges til en lage, der hældes over de sammenpiskede æggeblommer under stærk piskning, som fortsætter til cremen er afkølet. Det blødgjorte smør røres i cremen, kun lidt ad gangen. Når cremen er afkølet og smidig, kan den over damp smeltede chokolade røres i.


Sukkerbrødsdejen dækkes af et lag smørcreme og rulles forsigtigt sammen til en roulade. Denne smøres over med resten af smørcremen og pyntes med høvlet chokolade, så kagen illustrere en egestamme





karakterer:
Opskriften er vist 7768 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu