Bismarckseg - Kongestamme (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes til en luftig masse.
Kartoffelmelet drysses forsigtigt i, og dejen hældes straks i en bradepande, beklædt med smørsmurt papir.
Bages ved 230 grader C i ca. 15 minutter. Smørcreme: Sukkeret og vandet koges til en lage, der hældes over de sammenpiskede æggeblommer under stærk piskning, som fortsætter til cremen er afkølet. Det blødgjorte smør røres i cremen, kun lidt ad gangen. Når cremen er afkølet og smidig, kan den over damp smeltede chokolade røres i. Sukkerbrødsdejen dækkes af et lag smørcreme og rulles forsigtigt sammen til en roulade. Denne smøres over med resten af smørcremen og pyntes med høvlet chokolade, så kagen illustrere en egestamme |
|
Opskriften er vist 7768 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne