Hamburgerryg med madeira sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Det kogte kød gnides med peber og rosmarin og lægges på et stykke alufolie.
De halverede, udkernede druer lægges på kødet, der pakkes ind. Steges i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min., til kødet er gennemvarmt. Til saucen svitses løgene klare. Melet tilsættes, som opsuger fedtet, og der tilsættes tomatpuré. Der spædes med bouillon og saucen koges ca. 5 min. Saucen smages til med madeira, soya, peber og evt. lidt salt. Kødet serveres med druerne, saucen og kartofler, f.eks. brasekartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 8712 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne