Hamburgerryg med madeira sauce

Hamburgerryg med madeira sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hamburgerryg
1 tsk.rosmarin
0.5 tsk.groftkværnet peber
150 g.grønne druer
 
 Sauce:
2 spsk.hakket løg
 smør eller margarine
2 spsk.hvedemel
1 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
1 dl.madeira
1 spsk.sojasauce
 peber
 salt
 
Opskrift:
Det kogte kød gnides med peber og rosmarin og lægges på et stykke alufolie.
De halverede, udkernede druer lægges på kødet, der pakkes ind.
Steges i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min., til kødet er gennemvarmt.

Til saucen svitses løgene klare. Melet tilsættes, som opsuger fedtet, og der tilsættes tomatpuré.
Der spædes med bouillon og saucen koges ca. 5 min.
Saucen smages til med madeira, soya, peber og evt. lidt salt.

Kødet serveres med druerne, saucen og kartofler, f.eks. brasekartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 8712 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu