Honningglaseret svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg svinekammen med fedtsiden nedad i en stor gryde. Hæld vand på, så kødet dækkes halvt. Tilsæt 2 tsk. salt pr. liter vand.
Lad vandet koge op. Skum og kom krydderier ved. Læg låget på og lad kødet koge ca. 45 min. Tag kødet op og læg det i en bradepande. Gem kogevandet. Rids firkanter i fedtet. Ingredienserne til glasuren blandes og pensles på kødet. Steg kødet i ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer eller til kødet er mørt. Dryp med glaasuren, der løber ned i bradepanden under stegningen. Bliver skyen mørk, kan man spæde med lidt af kogevandet. Hæld skyen fra bradepanden, pisk den godt og servér den til. |
|
Opskriften er vist 21476 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne