Nøddelagkage der fryses
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Luise Indsendt : Red : |
|
|
Kagen kan laves i rigtig god tid, da den skal fryses ned før servering!
Pisk æg, sukker og vaniljesukker i 8 minutter. Rør mel og bagepulver sammen, og vend det i sukkermassen. Fordel i to smurte springforme/lagkagebunde. Drys med hakkede nødder på begge bunder. Bages på nederste ribbe ved 200 grader. Bagetid afhænger af din ovn, men svinger mellem 10 - 20 minutter. Nødderne må helst ikke blive for mørke, og kagen bliver ikke dårligere af, at bunden er lidt "saftig". Mærk evt. efter med en kødnål. Når bunderne er afkølet, smøres den ene med et lag marmelade. Piskefløden piskes til skum, og lægges over marmeladen. Behold bunden i springformen, og læg nu den sidste bund over som top. Fryses ned, og tages op ca. 24 timer før servering, optøes i køleskab. Alternativt kan den optøes ved stuetemp. i ca 5 timer. |
|
Opskriften er vist 11947 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-08 20:27:10 den er super god har fået mange roser for den . jeg lægger også friske jordbær i det er mums har fået afvide den er frisk og lækker laff - 2009-04-07 09:56:49 Den her har jeg lavet en del gange -og den er super. Hvde mistet min opskrift, så dejligt at den var her. Laver den altid i rigtig god tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne