Bedstefarskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
dej:
Smørret røres godt sammen med sukkeret. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel og bagepulver blandes sammen Og røres i skiftevis med mælken. Dejen fyldes i en smurt bradepande Forbages ca. 15 minutter ved 220 grader C. Når kagen kommer ud af ovnen, lægges et jævnt lag syltetøj på. Æggehviderne piskes stive, (så bunden kan vendes i vejret, så det ikke falder ud) Derefter vendes sukkeret i. Marengsmassen fordeles over kagen. Bagetid: Yderligere ca. 15 minutter, til marengsmassen er Stiv og gylden. |
|
Opskriften er vist 13035 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne