Fedtfattig pizzadej
Fedtfattig opskrift Indsendt af : akw Indsendt : Red : |
|
|
gær i lunken vand og salt, ælte mel i til dejen ikke mere klistre. hæve i 1 time eller mere. lunt
rulle ud tyndt og fylde på som man lyster Tips: dejen kan ikke fryses. kan laves med 1/3 del grahamsmel, så dejen bliver sundere |
|
Opskriften er vist 39000 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (65 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-26 10:17:22 min dej hævede ikke og smagte ikke af andet end oblat. miq - 2009-09-20 17:55:45 kan vi ik få pizza dej uden gær ????? anonym - 2008-04-29 17:06:38 hvor lang tid og hvor meget skal den være i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne