Jødekager, glutenfri med hirsemel

Jødekager, glutenfri med hirsemel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
60 g.sukker
1 æg
200 g.hirsemel
40 g.maizena majsstivelse
1 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 Sammenpisket æg
 Kanelsukker
 smuttede mandler
Opskrift:
Dejen røres med maskine. Mandlerne smuttes og hakkes fint. Citronskal rives fint.

Sukker og smør kommes i røreskålen og røres hvidt. Æg røres i. Melsorterne, bagepulver, kardemomme, mandler og citronskal blandes i, og dejen røres i 10 minutter.

Dejen stilles koldt i 30 minutter. Rulles til en pølse, som igen stilles koldt, til dejpølsen er hård. Dejpølsen skæres i tynde skiver med en skarp kniv. Skiverne lægges på en bagepapir beklædt bageplade, pensles med sammenpisket æg og drysses med kanelsukker.

Kagerne bages ved 200 grader C i 8-10 minutter. Afkøles på bagerist og kan gemmes i en kagedåse med låg eller fryses i en plastbeholder.





karakterer:
Opskriften er vist 27505 gange,
og udskrevet 841 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu