Jødekager, glutenfri med hirsemel
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres med maskine.
Mandlerne smuttes og hakkes fint.
Citronskal rives fint.
Sukker og smør kommes i røreskålen og røres hvidt. Æg røres i. Melsorterne, bagepulver, kardemomme, mandler og citronskal blandes i, og dejen røres i 10 minutter. Dejen stilles koldt i 30 minutter. Rulles til en pølse, som igen stilles koldt, til dejpølsen er hård. Dejpølsen skæres i tynde skiver med en skarp kniv. Skiverne lægges på en bagepapir beklædt bageplade, pensles med sammenpisket æg og drysses med kanelsukker. Kagerne bages ved 200 grader C i 8-10 minutter. Afkøles på bagerist og kan gemmes i en kagedåse med låg eller fryses i en plastbeholder. |
|
Opskriften er vist 27513 gange,
og udskrevet 841 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne