Gerdingbrød til bagemaskine
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : BagerFrank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom olien over røreakslen og sæt akslen på. Kom resten i formen i nævnte rækkefølge. Bages på program 1 brødstørrelse 1 kg med medium skorpe.
Brødet bliver bedst med forsinkelse på mindst en time. Tips: Skal den helt op at ringe, kan man pensle brødet med sammen pisket æg med en tsk. vand. Det gør man 5-10 minutter før maskinen går i gang med at bage. Man kan evt. drysse med kerner, sesamfrø eller birkes når man har penslet. |
|
Opskriften er vist 46789 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-09-30 23:17:35 Opskriften må være til bagemaskine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne