Valnøddebrød til bagemaskine
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : BagerFrank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Valnødderne hakkes.
Kommes i bageformen i nævnte rækkefølge - vent med valnødderne til maskinen bipper ved 2. æltning. Bages på program 1 med brødstørrelse 1 kg - lys skorpe. |
|
Opskriften er vist 74283 gange,
og udskrevet 2333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Alberta - 2017-07-07 20:46:23 Har lige fået en bagemaskine. Startede med at bage franskbrød. Supernemt, og lækkert brød. Herefter trængte jeg til nye "udfordringer". Nu har jeg bagt valnøddebrød iflg ovenstående opskrift. Mmmm.....hvor det smager godt:)! Per - 2010-02-20 16:17:10 Brugte blenderen til at hakke valnødderne i, og de blev vist hakket lige fint nok, så nødderne er ikke synlige, men smagte stadig af valnød. Per - 2010-02-20 16:15:57 Brødet på billedet er bagt i en melissa bagemaskine som ellers kun tager 750 gram, men det gik ok, dejen var lige oppe og røre ved låget. Bagt på program 1 med mellem farve skorpe. anonym - 2008-09-10 19:54:01 Virkelig god opskrift. Brødet blev perfekt. Har du ikke flere? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne