Chokolade muffins til chokolade-elskeren
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : betulle Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde.
Mens smørret smelter, sigtes kakao, bagepulver, kanel og mel sammen. Når smørret er smeltet tilsættes den LYSE chokolade ned i, til det er smeltet (hakker du den inden, går det hurtigt). Æg og sukker piskes stift. Smør/chokolade tilsættes lidt af gangen mens der stadig piskes. Derefter tilsættes melblandingen (kakao, mel, bagepulver, kanel). Dejen hældes i muffinsforme. Bages ved 200 g. i ca 15 min Tips: Dette er en STOR portion, og kan sagtens halveres. bliver nok ca 20-25 stk. God opskrift, hvis man har en SØD chokolade tand. |
|
Opskriften er vist 20720 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2012-02-17 14:21:45 De er lige kommet ud af ovnen og jeg glæder mig at sætte tænderne i dem:-) Dino - 2012-02-07 20:14:03 Uha de er gode !!! Rebecca - 2010-02-06 12:41:04 Meget lækre muffins. troede at der kun blev 20-25 ud af en stor portion men så blev der 47 muffins. Man kan godt nøjes med 250 gr. smør og måske lidt mindre tid i ovnen. men ellers er det totalt mine yndlings muffins :-) Chokolade-elskeren! - 2008-07-23 15:46:13 Nem og dejlig opskrift. Smager dejlig og man bliver rigtig populær hos familien, hvis man server dem for dem ;) alle tre - 2008-04-07 21:48:50 Den er god men min far bliver higsig fordi den er sværd siger han og den er også sladten. Hilsen alle tre sine fra smålandshavet - 2008-02-27 12:25:48 den er ret tør og pænt kedelig. den har intet med at den er til chokolade elskeren at gøre. så jeg kan altså ikke anbefale den. Den lille kok - 2007-11-10 18:26:34 Hvis man kommer hvid chokolade i sammen med det møørke smager det også rigtig godt. frk ras - 2007-09-29 11:12:26 De er bare gode.... må gerne komme mere chokolade i betulle - 2007-09-24 21:31:19 UUUPS -Glemte lige, at det grofhakkede MØRKE chokolade skal vendes i dejen til sidst :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne