Betulles Koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : betulle Indsendt : Red : |
|
|
4 tomater, agurk, champignon og løg skæres i fine små tern og svitses på panden.
Gerne i denne rækkefølge: Løg. champignon. agurk, tomater Når det er gyldent tilsættes de flåede tomater og derefter hvidløg. Smages til med salt og pebet -og evt. andre krydderier efter smag. Når det har simret et par minutter, kommer du det i et ildfast fad. Koteletterne steges og lægges ovenpå. Flødeharvarti i skiver kommes ovenpå, så det hele er dækket. Resten af tomaterne skæres i skiver og lægges på. Derefter ind i oven på ca 200 grader til osten er gylden. Serveres med ris (smager godt med "fyldet" blandet i) |
|
Opskriften er vist 14450 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2008-05-25 20:29:06 Ikke nogen succes, desværre..Ku godt have undværet agurken.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne