Hyldeblomstsirup lavet på saft
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
|
|
Kog hyldeblomstsaften med ekstra sukker, indtil den tykner.
Hæld siruppen på skoldede flasker skyllet med atamon eller spiritus, og luk til med det samme.
Brug siruppen til desserter, friske bær og til at hælde over kage, pandekager og is. Prøv også at dryppe lidt sirup over skiver af ost som f.eks. pecorino eller manchego. Grille dem evt. i ovnen, til de bobler, drys med lidt tørret rosmarin og spis dem med brød til. |
|
Opskriften er vist 12259 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne