Rosenbrød med remonce
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler, der hviler et par minutter. Kuglerne formes til pølser i ca. 35 cm’s længde, som sættes på en smurt plade, hvor de skal stå et par minutter, før de trykkes flade i ca. 12 cm’s brede. Hvis man ønsker fyld i brødene, rulles dejkuglen ud i 22 cm’s brede og 35 cm’s længde, og halvdelen af remoncen smøres på hver stykke, hvorefter siderne foldes til midten, og brødene anbringes på en smurt plade med folden nedad. Prikkes med en gaffel (helt igennem) jævnt over det hele og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 12-15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når brødene er afkølet, glaseres de. Hvert brød skæres i 12 stk., når glasuren er skærefast. Tips: 783 |
|
Opskriften er vist 10205 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne