Gode fadkoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Mattsim Indsendt : Red : |
|
|
Krydder koteletterne m/ paprika, salt og peber.
Svits løg i en gryde og kom cremefraiche ved. hæld fløde, bouillon og tomat purre ved og lad det komme i kog. Smag til med salt og peber. Hæld det hele over koteletterne, kom i en 225 grader varm ovn i 35 min. Efter de første 10 min hældes champignon hen over, og de steger så med de sidste 25 min. Tips: Serveres med ris til og evt. flutes. mætter rigtig godt. |
|
Opskriften er vist 18159 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens K - 2011-11-20 09:04:22 er hurtig og let at lave og smager vildt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne