Trøffeldessert
Indsendt : Red : |
|
|
Læg rosinerne i blød i cognacen og lad dem trække 5-6 timer.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål. Smelt chokoladen over varmt, men ikke hedt vandbad. Tag skålen op og lad chokoladen svale lidt. Knus makronerne. Pisk fløden stiv. Kom de udblødte rosiner, makroner og flødeskummet i chokoladen. Rør blandingen sej. Fordel trøffelblandingen i en oliepenslet springform og læg alufolie over. Stil desserten i køleskabet mindst 5-6 timer, gerne til næste dag. Løsn forsigtigt formens kant og skær desserten i lagkagestykker. Anret stykkerne portionsvis. Server med frisk frugt f.eks. kiwiskiver, eller tynde hindefri appelsinbåde til. Frugtkompot kan også serveres til |
|
Opskriften er vist 5777 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne