Kokos Makroner
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : May Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne meget stive med elpisker.
pisk 1 dl. sukker heri. Vend derefter forsigtigt yderligere 1 dl. sukker i. Rør blommerne og de hele æg sammen med resten af sukkeret. Vend i kokosmel. Vend slutteligt forsigtigt hviderne i massen. Massen skal være fast. Varieres med kokosmel. Sættes på bageplader med bagepapir med 2 teskeer (ca. 3 plader) bages i alm. ovn ved 200 c eller varmluftsovn ved 180c i 12 min. Lad makronerne køle og stivne på en rist. Dyppes evt. i smeltet chokolade. Tips: Serveres evt. til mange glade børn. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 18780 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer lea - 2009-07-20 13:05:55 det er det jeg kalder kokos makroner det er de bedste kokos makroner jeg nogen sinde har smakt Grethe Svebølle - 2007-12-19 16:43:37 Lækkert. De bedste kokosmarkroner jeg har smagt og lavet hidtil. Jeg brugte lige godt 500 gr. kokosmel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne