Tærtebund, fedtreduceret
Indsendt af : Birthe Indsendt : |
|
|
Mel, salt og rapsolie smuldres sammen -evt. i foodprocessor. Dejen samles hurtigt med kærnemælk.
Hviler min. 1/2 time i køleskab. Rulles ud og lægges i smurt tærte- / springform. Forbages 10-15 min. ved 200-225 grader. Bages færdig med fyld efter behov. Tips: Kærnemælken gør dejen sprød og let. |
|
Opskriften er vist 9189 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anal Brille Fra Høng - 2010-06-03 17:30:53 Tja, den var skam fin, men... Ja... Måske en anelse for tør. Nina - 2009-04-15 16:15:53 En super opskrift..... men halv delen af melen erstatter jeg med grahamsmel for at den mætter bedre Fie - 2008-12-05 20:04:10 god og nem opskrift, hang godt sammen. jeg brugte halvt glutenfri mel og halv fuldkornsrismel og så skiftede jeg kærnemælken ud med rismælk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne