Kokoslagkage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : |
|
|
Margarine og sukker røres blødt.
Æggene røres i et ad gangen.
Mel hjortetaksalt og kokos vendes i.
Dejen hældes i en smurt springform. Bages ca. 55 minutter ved 175 grader C. Kagen afkøles og deles i 3 bunde, der lægges sammen med æble- eller abrikosmos. Trækker helst til næste dag. Lidt flormelis sigtes over kagen. |
|
Opskriften er vist 11155 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2007-12-19 19:18:58 tusind tak den kan jeg godt bruge har bagt den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne