Kringle fra amtmandsgården
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og mel hakkes sammen.
Æggene hvori gæren er opløst, tilsættes sammen med sukkeret.
Dejen æltes hurtigt sammen.
Hæver på et ikke for varmt sted i ca. 20 minutter.
Rulles til et langt, ca. 10 cm. bredt bånd, 1 cm. tykt. Fyldet fordeles ned langs midten af dejstykket. Kanten af dejen pensles med æggehvide. Fyldes pudres med lidt mel, så det ikke flyder ud under bagningen. Dejen rulles sammen og formes til en kringle, trykkes flad. Hæver lunt, tildækket i ca. 30 minutter. Pensles med æggehvide, drysses med tesukker og groft hakkede mandler. Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter. Tips: 656 |
|
Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne