Kyllingelår med gedeost
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : akw Indsendt : Red : |
|
|
gnid lårene i citronsaft og skal + salt og peber, stå koldt så længe som muligt. skær auberginer i skiver og put dem i mikroovn i 4-5 min til de er bløde. skær løg og hvidløg i skiver, rens svampe og skær dem groft, skær tomater i både.
brun lårene i olien og læg dem til side. rist auberginer og læg i ovnfast fad. svits grønsagerne i 4-5 min og put dem i fadet. smuldre osten i grønsagerne, læg kyllingen ovenpå. i ovnen på 200 grader i ½ time til møre server med løse ris eller brød |
|
Opskriften er vist 5582 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-10-04 13:31:21 Jeg bruger konsekvent aldrig micro-ovn til malavning. Bare 5 sekunder for meget, kan gøre kødet tørt og uspiseligt. Hellere en varmluftovn, hvor man kan "se" og dufte hvordan tingene udvikler sig i løbet af måske 1 time - til alt kød. Jeg har smidt microovnen på genbrugspladsen. Det var så populært før, men med ovn - bliver det mere saftigt og duftende, uanset hvad man laver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne