Leas Mumf-muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lea Indsendt : Red : |
|
|
mel, bagepulver, chokoladestykker, sukker og kardemomme blandes.
Hytteost røres grundigt med mælk, becel og citronsaft - og piskes derefter grundigt i melblandingen (brug håndmixer m. dejkroge). Vend til slut brombær og mandler i dejen, og fordel denne i 12-16 forme (bedste resultat opnås med smurt teflon muffinsform) Drys godt med mandler på, og bag 15-20 min. i 180 C varmluftsovn(200 C i alm. ovn). Server de gyldne muffins med lidt græsk yoghurt/cremefraiche pyntet med friske brombær Tips: Mumf-muffins er kendetegnet ved de store stykker hvid chokolade, som kun tildels smelter under bagningen og derfor ligger som "skatte" i hver enkelt muffin - Mumf! |
|
Opskriften er vist 6103 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2007-09-20 19:37:33 rigtig lækre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne