Frossen kiksekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt af : hynkemejer Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad
Pisk fløden til skum Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende Rør kakao og den smeltede afsvalende chokolade i æggene Rør flødeskummet i chokolademassen(stivner hurtigt)så det er vigtigt at flødeskummet er pisket og klar til at blande i beklæd en sandkageform (1½ l) med bagepapir kom et lag chokolade i bunden læg et lag kiks over og fortsæt derefter med chokolade og kiks lagvis slut af med chokolade sæt formen i fryseren Tips: Den kan lavet flere dage før og så skal den blot pyntes på dagen |
|
Opskriften er vist 13768 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2011-03-21 20:39:45 øv der står ikke hvor mange personer den er til :( jeg kan hvertifald ikke finde det :( mille og lenny - 2011-02-13 12:41:15 nam nam men vi synes at den skal for længe i fryseren!!!!!!!!!!!!!!! hmf ;-) olga - 2011-01-10 11:12:55 uuuuuuuuuuha hvor lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne