Chokolademuffins med kokos-flødeost-glasur
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Kagerne:
Varm mælken op. Pisk kakao og den varme mælk sammen. Tilføj kærnemælk, olie, æg, sukker, brunfarin og vanilie og pisk godt. Sigt mel, natron og salt ned i dejen og pisk. Kom dejen i muffinsforme og bag dem i 15 min. ved 180 grader. Glasur: Rør alle ingredienserne sammen og fordel et tykt lag glasur på de afkølede kager. Drys evt. eksta kokos ovenpå glasuren. MUMS!! Tips: Kagerne bliver ekstra lækre, hvis du istedet for kokosmel bruger friskrevet kokos. Det er et større arbejde, men det er alt slidet værd! Hvis du vælger frisk kokos, brug da kun ca. 150 g og drop mælken, da der er meget væde i den friske kokos. |
|
Opskriften er vist 21920 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-15 09:49:28 jeg er lidt i tvilv om jeg kan bruge flødeskum istedet for flødeost Susanne40 - 2012-03-24 16:04:59 Dejen er meget meget tynd, så de flyder helt ud i papirsformene og bliver grimme. Prøvede at komme dem i mine silicone-muffinsforme i stedet, det var bedre. Glasur/frosting: smager helt fantastisk, havde ikke troet den var SÅ god - prøv den! Sofie - 2008-06-19 14:26:53 Ja, det er nemlig vanillesukker.-Held og lykke med bagningen - jeg synes det er vildt lækre;) Sofie - 2008-06-19 14:26:16 De lidt sære mål skyldes at jeg har ovesat opskriften fra Amerikansk... Sofie - 2008-06-19 14:25:24 Ja, det er nemlig vanillesukker.-Held og lykke med bagningen - jeg synes det er vildt lækre;) Per - 2008-06-12 21:43:50 Jeg vil tror at det er vanillesukker, vanillestænger er gerne nævnt i antal, og vanilleessens bruges ikke meget i kager. pernille - 2008-06-12 13:10:49 hej. kan du ikke skrive om det er vaniliesukker,vaniliestang el.essens der skal i. Glæder mig til at prøve den :.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne