Fedtebrød (med fyld)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtet røres med sukkeret.
De rå hvider kommes i, og det hele røres meget godt.
Til sidst kommes mel og kokosmel i.
Dejen smøres tyndt ud på en plade og bages lysebrun ved 200 grader C. alm. ovn. Da udskæres den i aflange firkanter som lægges sammen to og to med smør eller kagecreme imellem. Den øverste kage glaseres med kageglasur. |
|
Opskriften er vist 25845 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne