Biskuitkage (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne fra de 10 æg røres hvide med sukkeret.
Derpå tilsættes kartoffelmelet og til sidst de stiftpiskede hvider.
Dejen hældes i en velsmurt brødform og bages ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Efter bagningen flækkes kagen, lægges sammen med og overtrækkes med smørcreme. |
|
Opskriften er vist 5288 gange,
og udskrevet 95 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne