Julebowle
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cider Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Skrub og skyl alle frugter omhyggeligt. Tag et æble og 2 appelsiner fra til senere brug. Del et æble i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblebåde og citrusfrugter i skiver. Hæld cideren i en stor gryde sammen med den udskårne frugt og krydderierne og varm op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad det små simre i ca. 8-10 min. Fjern de kogte frugtstykker og tilsæt i stedet friske udskårne stykker. Et ekstra pift opnås med lidt cognac eller vodka.
Servering Serveres gloende hed. |
|
Opskriften er vist 23266 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2010-12-19 10:56:53 Mmmmmmm den er helt fantastisk. Vi brugte en slave vodka og den blev helt perfekt. Et rigtig godt alternativ til gløg som vi ikke kan li......kan varmt anbefales at prøve den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne