Bagt laks i fad med grønsager
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : Siri Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 295891 gange,
og udskrevet 7767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (106 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2016-02-10 19:23:13 Jeg har i aften lært, at jeg skal huske at læse kommentarer til opskrifterne .......... Inden jeg vælger dem 😩 Ane - 2015-10-18 19:45:47 40 minutter var slet ikke nok til grønsagerne, som der også er blevet kommenteret på tidligere. Jeg skulle nok bare lige have læst kommentarerne først :) Jan Mikael - 2014-01-29 18:36:30 40 min er ikke nok. Efter 1 time var det stadigt rå grønsager selvom de var inde i 170 graders ovn i 30 min først. Det er 1,5 kg grønt og næsten 1 kg fisk. Det tager tid.... Måske så pas på hvis laks stadigt er kølig, evt. Brun på pande inden på fadet. rithaah - 2013-01-22 18:07:33 Tjæk lige kommentar inden du går i gang. Tiden i ovnen er ca 50 - 60 min. og læg laksen under grønsagerne. God idé er at lade grøntsagerne og græsk yoghurt komme i ovnen først. Og så laksen den sidste tid. ca 20 min. rør evt. lidt rundt så yoghurten ikke ligger i en fed klat.. anonym - 2012-12-16 19:56:23 Smager rigtigt godt, vil dog give grøntsagerne 15 min alene og så tilsætte fisk og citron (brugte saften af 3 ) Niels - 2012-09-18 15:25:58 rør en tsk. mel ud i yoghurten (kan også være yoghurt naturel), så jævner det bedre uden at skille Pernille - 2012-05-05 20:12:19 Har lige lavet den. Den var en super success her i familien. Jeg lagde grønsagerne i bunden, så laks ovenpå og creme fraiche. Jeg skar grønsagerne i tynde skiver. Det var godt. Jeg er blevet bedt om at huske den opskrift. Jeg serverede nye kartofler og smørsovs til. God opskrift Jullerik - 2012-03-07 12:49:16 Synes det er en rigtig god opskrift. Det er jo et spørgsmål om at skære grøntsagerne lidt mindre, hvis man ikke kan få dem møre, men jeg kan jo godt lide der er lidt bid i. Jeg laver dog selv en dilddressing. Vi får det tit :-) finn - 2011-11-26 19:53:43 Har prøvet retten 3 gange. Første, sidste og eneste gang:) Henrik - 2010-11-26 21:24:16 Hold da kæft den opskrift holder da ingen steder, syntes der er useriøst at sætte tider på opskriften når det ikke holder nogen steder... siri - 2010-08-09 19:07:38 denne opskrift er lavet på fri hånd, med de råvare som var i køleskabet, så den er selvfølgelig ikke perfekt.. en god ide er at bytte om på laksen og grønsagerne, eller bage grønsager et stykke tid først, og derefter butte laksen sammen med.. det er lidt forskelligt hvor møre folk gerne vil have grønsagerne, selv kan jeg godt lide dem med bid i så de ikke er slaskede.. jeg vil foreslå, at bruge frisk dild, istedet for "dildsausen" og fløde eller lignede istedet for græskyoghurt Thomas Chef - 2010-03-09 16:05:21 Man kan bare lade grøntsagerne stå i 30-40 minutter uden fisken, hvorefter man tager fadet ud og anretter fisken og steger den med de sidste 12-15 minutter. Stella - 2010-02-13 08:25:34 Trods forkogning af grønsager i 7 - 8 min. blev de slet ikke møre på samme tid som laksen var færdig. Selv om jeg brugte creme fraiche skilte sovsen og creme fraichen lå i små klatter. Stella - 2010-02-10 08:29:15 Selbv om jeg forkogte grønsagerne i 7-8 min. blev de overhovedet ikke møre. Creme fraiche og resten af væden skilte fuldstændig - ikke nogen succes. BenteM - 2010-01-07 18:20:32 Du mener da ikke to HELE hvidløg, vel? Mars - 2009-10-01 18:54:12 Jeg havde et forrygende resultat ved at tilføje rød pebberfrugt og finthakket frisk chili fra haven. Desuden erstattede jeg vandet med hvidvin (en rigtig god sjat) og lagde laksen nederst i fadet, så den var dækket af vinen. - Det var et super hit! Velbekomme :-) anonym - 2009-09-30 16:57:31 Byt rundt på laksen og grøndsagerne-altså så laksen er i bunden, brug creme fraice istedet for græskyoghurt. Så smager det skønt. jtr - 2008-11-30 22:15:25 jeg havde et lille problem da jeg laved retten. fisken var færdig en halv time før grøntsagerne. Hvad kan der være gået galt? Ellers smagte det godt. Per - 2008-09-06 18:09:54 Ok ret men der er et par ting som kan gøre lidt bedre. Den græske yoghurt blev liggende som nogle klatter mozareller, den smagte ok sammen med fisken men ikke for sig selv, den kunne måske blandes med vandet og så blandes i grønsagerne? Dildressingen undrede mig lidt, for den den dilddressing jeg kender er den som også kaldes rævesauce og som bruges til garvet laks, men den kom på, men lige hvordan den smagte skal være usagt for det meste sad fast i stanniolen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne