Havergrynsboller, langtidshævet
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Jette Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i det kolde vand i en stor skål. De andre ingredienser tilsættes og der røres godt. Dejen skal være grødagtig. Der lægges film over og dejen hæver ved stuetemp natten over. Sæt ca 16 boller på bagepapir med et par skeer. Lad hæve 1 time. bages ved 220 grader C. alm. ovn i 20-25 min.
|
|
Opskriften er vist 20468 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-12 11:11:34 Godt bid, kunne evt godt have lidt mere smag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne