Portvinskylling a'la Annette
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Bedstemor Indsendt : Red : |
|
|
Del hver kylling i otte dele, drys med salt og peber og brun i smør i en dyb, tykbundet pande eller en stegegryde. Hæld portvinen ved og kog kyllingestykkerne møre i portvinen ca. 30 - 40 min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Kog sovsen ind med piskefløden, pres hvidløgene i, mens sovsen småsimrer renses og deles champignonerne og ristes i smør på panden, hæld dem i sovsen og hæld over kyllingestykkerne. Serveres med små kartofler og en god, grøn salat Tips: Retten er så absolut ikke fedtfattig |
|
Opskriften er vist 11081 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne