Reje-Gumbo (gryderet)

Reje-Gumbo (gryderet), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 tsk.Cajunkrydderi
2 tsk.tomatpuré
2 fed.hvidløg
2 laurbærblade
2 tsk.chiliflager
1 spsk.engelsk sauce
5 dl.fiskebouillon
2 dl.finthakket løg
2 dl.finthakket grøn peberfrugt
1 dl.finthakket bladselleri
400 g.tomater
300 g.Okra (købes på dåse)
1 dl.mørk Roux
600 g.store rejer
 
Opskrift:
Kom Okra og tomater i tern i en gryde. Bring det i kog, mens der røres. Lad det småkoge under låg i 15 minutter. Imens svitses de øvrige grøntsager i lidt smør. Efter 2-3 minutter tilsættes hvidløget. Lad grøntsagerne simre i 20 minutter.

Hæld Orka- og tomatblandingen til grøntsagerne sammen med cajunkrydderi, laurbærblade, chili, engelsk sauce, tomatpuré og peber. Rør ca. 2-3 minutter og tilsæt bouillon og mørk Roux.

Lad det koge i ca. 15 minutter. Kom rejerne i og lad dem simre med til de er møre. Smag til med salt og





karakterer:
Opskriften er vist 16064 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu