Arabisk fisk
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt af : Ann-Britt Indsendt : Red : |
|
|
En hel fisk renses og hoved, finner og hale fjernes.
Der skæres dybe snit på tværs af fisken med ca. 2 cm afstand på hver side af fisken. Fisken fyldes indvendig med citronskiver, persille, salt og peber. I hver snit stoppes krydderblandingen godt ned og fisken pakkes ind i 2 lag bagepapir. Bages i ovnen i ca. 1 time ved 180 gr. (afhængig af fiskens størrelse). Tips: Serveres evt. med følgende tilbehør: Salat: Lige dele hakket tomat og hakket agurk blandes med masser af hakket, bredbladet persille og friskpresset citronsaft, salt og peber. Bulgur, kogt i en god bouillon afkøles let inden den blandes med hakket hvidløg, hakket chili, citronsaft, olie, salt og peber. Fladbrød (købes i indvandrebutikker). Brødene spises som der er, eller lunes lidt i ovnen. Eventuelt kan man servere græsk yoghurt rørt med hvidløg, salt og peber til. |
|
Opskriften er vist 19611 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2008-04-14 00:24:32 Vi prøvede med "Guldbars", og det blev super-lækkert. Opskriften er lidt forvirrende, fordi krydderiblandingen ikke klart defineres i ingredienslisten. Vi valgte at putte 3 hvidløg i krydderiblandingen sammen med reven skal af citronen og saften fra ½ citron, og så kom vi de 2 andre fed hvidløg i bulguren sammen med chili, citronsaft og ½ dl. olie. Bulguren bliver iøvrigt ikke stærk af de 2 chili, så frygt ej. 2 guldbars tog 1 time ved 160 grader med varmluft-stegning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne