Krans med svesker

Krans med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
1 dl.mælk
250 g.hvedemel
175 g.fast margarine
1 spsk.sukker
 lidtkardemomme
 
 Fyld:
 Sveskemarmelade
 
 Glasur
100 g.flormelis
 lidtkogende vand
 
Opskrift:
Gæren røres ud i den kolde mælk. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igennem. Rulles ud til et aflangt stykke, ca. 75 cm. langt og 15 cm. bredt. På langs af dejstykket anbringes på midten en stribe sveskemarmelade. Dejen foldes fra begge sider ind over fyldet. Anbringes på en velsmurt plade med den glatte side opad. Formes til en krans og hakkes i yderkanten med en kniv, lige som wienerbrødskamme. Pensles med æg eller mælk. Hæver ca. ½ time på et lunt sted.

Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter. Når kransen er bagt og afkølet glaseres den med hvid glasur.

Tips:

655





karakterer:
Opskriften er vist 5319 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-15 13:02:45
det lyder fedt tror jeg prøver at lave det