Karrysuppe 04
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløg og kylling brunes i lidt olie, hvorefter det lægges til side i en skål.
Varm olien op og hæld karry i - lad den bruse af. Svits løg og æblestykker ca. 1 min. og tilsæt; ris, bouillon og krydderier. Kog suppen ved svag varme i ca. 20 min. Tilsæt kyllingestykkerne og kokosmælk og varm det igennem. Smag suppen til. Tips: Suppen kan evt. blendes inden kyllingekødet tilsættes. Server med friske grovflutes. Drys evt. suppen med ristet kokosmel når den er øst op. |
|
Opskriften er vist 21804 gange,
og udskrevet 856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne