Karrysuppe 04

Karrysuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : stineh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Olie
2 tsk.karry
1-2 fedhvidløg
3 løg i grove stykker
1 skrællet æble i stykker
1 dl.ris parboild eller vilde
1.25 l.hønsebouillon
1 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
275 g.kyllingebryst skåret i ca. 2 cm. stykker
1 ds.kokosmælk
 
Opskrift:
Hvidløg og kylling brunes i lidt olie, hvorefter det lægges til side i en skål.

Varm olien op og hæld karry i - lad den bruse af. Svits løg og æblestykker ca. 1 min. og tilsæt; ris, bouillon og krydderier. Kog suppen ved svag varme i ca. 20 min. Tilsæt kyllingestykkerne og kokosmælk og varm det igennem. Smag suppen til.

Tips:

Suppen kan evt. blendes inden kyllingekødet tilsættes. Server med friske grovflutes. Drys evt. suppen med ristet kokosmel når den er øst op.





karakterer:
Opskriften er vist 21773 gange,
og udskrevet 838 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu