Karinas italienske forret
Indsendt af : Karina Bo Indsendt : Red : |
|
|
Skyl ruccula godt og tør den. Rist pinjekerner på en tør pande. Snit forårsløg i tynde skiver.
Læg ruccula i et tyndt lag på et stort fladt fad. Drys forårsløg og pinjekerner over. Gem lidt pinjekerner til pynt. Riv bresaolaen i mundrette stykker og fordel den over hele salaten. Hæld med rund hånd citronolien hen over og kom til sidst gavmildt parmesan i flager hen over. drys til sidst med de sidste pinjekerner. Tips: Serveres med lækkert italiensk brød og en kold hvidvin. |
|
Opskriften er vist 34078 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2009-06-25 19:13:01 Smager super super godt - dog synes jeg, at der er alt for meget bresaola, men det er vel en smagssag. Bo - 2007-09-20 13:02:39 Det smager vildt godt og så ligner det en halv million . Vi bruger en som forret til en gourmet middag Karina - 2007-09-11 21:54:57 Man kan sagtens skifte ruccula ud med en portion spæde salat blade ...ikke alle er vilde med ren ruccula Jan - 2007-09-11 21:53:03 Det er her i huset den absolut farvorit når vi skal have noget lækkert..uhm..skal altså prøves.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne