Kalkun og grøntsager i kokosmælk
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt af : Sanne Indsendt : |
|
|
Start med at sætte vand over til pastaen. Når vandet koger kommes pastaen i og koger ca. 10 min.
Imens skæres løget i mindre stykker og steges i lidt olie sammen med kalkunstykkerne i en pande. Imens det står og steger ved høj varme, skæres auberginen, courgetten og tomaterne i mellemstore tern. Dette kommes på panden sammen med kødet, når dette er gennemstegt. Lad det hele stege godt ved høj varme og krydr det med karry, paprika, salt og peber efter smag. Efter ca. 5 min tilsættes kokosmælken og det hele står og simrer ved svag varme i 5 min. Retten serveres sammen med den varme pasta og evt. feta (da kokosmælken er lidt sød i det og fetaen er saltet, smager de to ting sammen meget lækkert). |
|
Opskriften er vist 10722 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-23 10:04:10 Superlækker ret, der er dejlig nem at lave. Jeg brugte kylling i stedet for kalkun, og smagte udemærket. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne