Citronfromage 05
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 min.
Del æggene i blomme og hvide, gem hviderne. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt. Bland citronsaften og den revne citronskal i æggeblandingen. Tryk husblasen fri for vand og smelt den over vandbad for svag varme. Hæld den smeltede husblas i æggeblandingen under omrøring. Pisk fløden og rør også den i æggeblandingen. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i blandingen. Hæld fromagen op i fire skåle og stil dem i køleskabet for at stivne. Skær citronskallen i tynde strimler. Pynt fromagen med flødeskum og strimler af citronskallen. Drikkevarer: Sød dessertvin. Tips: Skift citronen ud med saft og skal fra 1 appelsin. Smag eventuelt til med lidt likør. |
|
Opskriften er vist 17538 gange,
og udskrevet 806 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anita - 2009-01-18 17:18:24 2009-01-16 rigtig god opskrift let at lave Ida - 2007-12-31 14:14:55 Simpelthen den bedste opskrift. MUMS hvor er den bare god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne