Chokoladelagkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
De 75 g. mørk chokolade smeltes sammen med smørret i vandbad. Et helt æg og blommer fra de tre æg, sukker og fintmalede mandler piskes godt sammen i en skål. Den smeltede mørke chokolade, og smørret blandes i under piskning. De tre æggehvider piskes stive og tilsættes sammen med kartoffelmel. Dejen hældes i en smørsmurt bageform og bages i ovnen i 40 min. ved 180 grader.
Når kagen er afkølet, skæres den igennem i to bunde. De 200 g. chokolade smeltes i vandbad, og piskefløden piskes til skum, der blandes med den smeltede chokolade.
Bundene lægges over hinanden med kagecreme. De 100 g. mørk chokolade smeltes i vandbad og hældes over kagen. |
|
Opskriften er vist 16152 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne