Gløgg med romrosiner
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Et par dage (eller uger) før hældes rom ud over rosinerne og de stilles i køleskab under tætsluttende låg.
Dagen før hældes 1 liter rødvin op i en lille gryde. Krydderier, sukker, citron, appelsin og vand kommes ved og koges 1/2 time under låg. Stil til side og lad det trække til næste dag. Si krydderblandingen over i en større gryde. Hæld resten af rødvinen ved og hold blandingen på 80C. Ikke varmere. Smag til. Lige før servering kommes hakkede mandler og rosiner i. |
|
Opskriften er vist 47730 gange,
og udskrevet 1105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer jdjensen - 2018-12-08 22:50:08 smager dejligt men husk at varme langsomt og kør ikke efter to glas den her dejlige gløgg. ps. hvis i ikke skal køre så stik den lidt portvin og rom mens den luner så er julehygge hjemme tihi glædelig jul allesammen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne