Kanelsnegle 10
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Giccina Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Lun mælken og rør gæren ud i den lune mælk. Bland mel, margarine, sukker, salt og æg i. Ælt det hele sammen og stil dejen til hævning i 40 min. Fyld: Rør margarine, farin og kanel sammen. Rul dejen ud i en firkant eller raktangel, alt efter hvor tyk du ønsker sneglene skal være. Fordel fyldet over hele fladen. Rul dejen sammen som en roulade og skær den ud i stykker a ca 2 cm. Sæt stykkerne på en plade og tryk dem flade. Lad dem efterhæve i ca. 20 min. Pensl sneglene med æg og bag dem ca. 8 min. ved 220c grader pynt evt. sneglene med glasur. |
|
Opskriften er vist 6566 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lise - 2008-05-04 12:23:07 hvor mange stykker bliver der |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne