Revet kartofler/gulerødder med fløde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : SaCa Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder og riv det hele på den grove side at rivejernet. Det blandes godt, så gulerødderne bliver godt fordelt. Dette kommes i et smurt ildfast fad.
Fløde, mælk, salt og peber blandes i en skål og derefter kommes det over i det ildfaste fad. Dette skal i ovnen i ca. 1 time på 200 grader. Evt. presset hvidløg og porrer kan kommes i. God apprtit. |
|
Opskriften er vist 23195 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer ib - 2010-03-24 13:01:00 synes at der skulle noget ost i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne