Glutenfri chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine røres blødt sammen med sukker.
Æggene tilsættes et af gangen. Kakao røres i.
Mel, bagepulver og vaniliesukker blandes sammen, røres stille i sammen med vand og mælk.
Bages i en lille bradepande ved 175 grader C. alm. ovn i ca 45 min. (Tjek med en strikkepind)
|
|
Opskriften er vist 113837 gange,
og udskrevet 1967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2022-03-24 16:46:48 Kan man bruge rismel Lisa - 2019-02-09 19:04:09 Rigtig god kage, men Sys den godt må være lidt stærkere af chokolade, men jeg kan se der er mange som har kommet chokoladestykker i, det skal helt klart prøves. Jeg kommer 25% mindre sukker i, det Sys jeg er gør den mere lækker da jeg Sys kage som regel er for sødt til mig. Carina - 2016-03-20 13:53:39 Elsker dem. Puttede chokoladestykker i. Mums... anonym - 2016-03-20 13:08:42 Lavet som muffins, bagt i 15 min ved 200 grader Klara - 2015-08-07 12:52:40 Kan man lave dem om til muffins istedet Mallemusen<3 - 2013-04-05 10:27:53 Skal smøret være stuetempratur???? emma - 2012-11-09 14:08:44 skal margarinen smeltes????<333 anonym - 2012-10-30 16:22:19 kan man god bruge flour mel ? Gunhild - 2012-10-25 08:52:19 Virkelig, virkelig lækker kage! Jeg brugte rød finax og tilsatte 200 g. hakket mørk chokolade og 150 g. hasselnødder - det bragte den op på et rent ti-tal! Klart bedst lun, mens den stadig har sprød kant. Det glutenfrie mel trækker ikke ned smagsmæssigt. anonym - 2012-10-08 17:24:21 Super lækker kage :) Jeg kom yderligere 200 g groft hakket mørk chokolade og 100 g groft hakket nødder i (den kan sagtens tåle 100 g mere) anonym - 2011-07-21 10:07:47 Uhmm. Rigtig god kage. Min datter og hendes veninder kunne ikke smage forskel fra en med gluten og uden. anonym - 2010-12-20 19:48:32 BEDSTE GLUTENFRI KAGE EVER! :D 1000 tak, jeg har længe søgt efter en god kage Maria - 2009-06-28 15:43:20 Super god kage. Jeg puttede dejen i muffinforme og bagte kagerne i ca. 20 minutter. Lækkert! min familie kunne ikke smage, at de var bagt uden gluten. anonym - 2008-04-24 14:41:13 sejt, en glutenfri chokoladekage solvej - 2008-01-13 16:34:33 Rigtig god kage, brugte rød finax i stedet for schär.Godkendt med pil opad af min cøliaki ramte datter... Tak for opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne