Pasta hjemmelavet
Indsendt af : Jack thomsen Indsendt : Red : |
|
|
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.
Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler. Tips: Detter er en grunddej som kan tilsættes, krydderier eller andet som man lyster. Kan gemmes i pose i køleskab. |
|
Opskriften er vist 11261 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Diana - 2014-02-26 08:59:32 Hvor lang tid kan den holde sig i køleskabet ? Madikkerne :D - 2011-10-28 13:06:26 Den lyder Go! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne