Rigtig god, luftig chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Trine Indsendt : |
|
|
Alle ingredienserne piskes sammen. Jo længere tid, de piskes, jo mere luftig bliver kagen.
For at den skal fylde en bradepande, skal der ganges med to. Bages i 60 min ved 160 grader |
|
Opskriften er vist 20146 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer helene - 2012-02-15 09:55:26 det er den bedste chokoladekage jeg længe har fået. opskriften er efterspurgt af familie. den kan ligger flere dage uden at blive tør. intet mindre end fantastisk. men den blev også pisket længe og omhyggeligt, måske det har noget at sige... anne - 2008-12-08 12:57:48 den var skuffende. smagte ikke af rigtig chokoladekage og jeg puttede enda chokolade stykker og nødder i. Eva - 2008-10-09 14:50:55 Luftig er den ikke, men smagen er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne