Gløgg med portvin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland rosiner, mandler, portvin, citron- og appelsinsaft og lad det trække lunt og tildækket i 3 timer.
Lun rødvinen ved svag varme og rør sukkeret i. Smag til med vanilljesukker og kanel, fjern vinen fra varmen og tilsæt portvinen med fyldet. Lad det hele trække lunt i 10 minutter. Smag til med lidt brandy eller Orangelikør. |
|
Opskriften er vist 72923 gange,
og udskrevet 2100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Jensen - 2008-12-11 18:49:27 Lavede den første gang sidste år...Har glædet mig hele året til jeg skulle lave den igen. 10/10 Lars Schou Pedersen - 2007-01-12 20:02:43 Virkeligt god-anbefalelsesværdig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne