Rabarbersorbet
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne skylles, skæres i små tynde skiver, der damper i ca 10 min. med vand og sukker.
Afsvales. hældes i en skål og stilles i fryseren og fryser til "grødis". Så piskes hviderne meget stive og heri flormelissen. Når dette er blandet røres marengsmassen i rabarberisen, blandes godt og isen fryser videre, men rør en gang imellem til isen er helt frossen. Tips: Smager dejligt bare skivet op i glas. Tør ret hurtigt op |
|
Opskriften er vist 16419 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-14 18:42:11 Jeg bruger 600 g rabarber og 200 g sukker til at koge sammen - næsten ingen vand. Og så ca 100 g sukker til æggehviderne. Så passer det - uden at blive hverken for surt eller sødt. Jeg bil også tro at den viste opskrift bliver mega sur.......... Jytte - 2010-07-16 12:06:17 hurra den opskrift har jeg savnet længe. Serveres med vannilieis og gerne lidt flødeskum og evt lidt chokoladespåner som pynt MUMS!!! anonym - 2009-09-14 18:34:17 Halløj der, hvor meget sukker skal rabarber skiverne dampes ind med ?? 100gr flormelis er da vist alt for lidt til den store portion ?? sur-sur :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne