Rabarbersorbet

Rabarbersorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.røde rabarber
2 dl.vand
4 æggehvider
100 g.flormelis
 
Opskrift:
Rabarberne skylles, skæres i små tynde skiver, der damper i ca 10 min. med vand og sukker.

Afsvales. hældes i en skål og stilles i fryseren og fryser til "grødis".

Så piskes hviderne meget stive og heri flormelissen. Når dette er blandet røres marengsmassen i rabarberisen, blandes godt og isen fryser videre, men rør en gang imellem til isen er helt frossen.

Tips:

Smager dejligt bare skivet op i glas. Tør ret hurtigt op





karakterer:
Opskriften er vist 16419 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-14 18:42:11
Jeg bruger 600 g rabarber og 200 g sukker til at koge sammen - næsten ingen vand. Og så ca 100 g sukker til æggehviderne. Så passer det - uden at blive hverken for surt eller sødt. Jeg bil også tro at den viste opskrift bliver mega sur..........

  -   2010-07-16 12:06:17
hurra den opskrift har jeg savnet længe. Serveres med vannilieis og gerne lidt flødeskum og evt lidt chokoladespåner som pynt MUMS!!!

  -   2009-09-14 18:34:17
Halløj der, hvor meget sukker skal rabarber skiverne dampes ind med ?? 100gr flormelis er da vist alt for lidt til den store portion ?? sur-sur :(