Romfromage uden æg

Romfromage uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente k

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
1.5 dl.rom
2-3 spsk.sukker
2 tsk.vanillesukker
4 Husblas, blade
 
 Pynt:
 hakket chokolade
 
Opskrift:
Husblasen lægges 5 min. i koldt vand, knuges hårdt og og smeltes med halvdelen af rommen og afsvales med resten af rommen.
Fløden piskes stiv, og heri blandes sukker, vanillesukker, og den afsvalede husblas med rommen. Alt blandes let sammen og hældes i en skål når fromagen begynder at stivne. stilles koldt i mindst 3 timer.
Fromagen kan også fryses. Der skal beregnes ca 6 timer til optøning før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 10474 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-04 21:43:05
Uspiselig med al den rom .

  -   2007-11-17 13:30:39
for meget rom