Romfromage uden æg
Indsendt af : Bente k Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen lægges 5 min. i koldt vand, knuges hårdt og og smeltes med halvdelen af rommen og afsvales med resten af rommen.
Fløden piskes stiv, og heri blandes sukker, vanillesukker, og den afsvalede husblas med rommen. Alt blandes let sammen og hældes i en skål når fromagen begynder at stivne. stilles koldt i mindst 3 timer. Fromagen kan også fryses. Der skal beregnes ca 6 timer til optøning før servering. |
|
Opskriften er vist 10474 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Else - 2008-11-04 21:43:05 Uspiselig med al den rom . elsebeth - 2007-11-17 13:30:39 for meget rom |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne