Karameldessert
Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vand koges til karamel, og den udblødte husblad kommes i.
Æggehviderne piskes meget stive, og den afkølede (lune) karamel piskes i lidt ad gangen. Råcreme: æggeblommer og sukker piskes til de er skummende, og flødeskum vendes i. |
|
Opskriften er vist 9330 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne